interior design vienna

Niederösterreichische Versicherung Head Office

St. Pölten

destilat designs the foyer of Niederösterreichische Versicherung’s headquarters in St. Pölten

Near the end of a perennial refurbishment project – during which all 40 customer offices of the Niederösterreichischen Versicherung insurance company were adapted to a corporate architecture concept that was developed by destilat – the headquarters’ foyer and cafeteria are also upgraded with a new look.

Straight and functional yet top-quality components were designed, based on the customer offices’ corporate design. They divide the huge entrance area more clearly and replace the former long-time makeshift solution with the newly created, spacious cafeteria.

At the same time, new publicly accessible toilet facilities were added, as well as a waiting area that is easily observable from the reception desk. Another new feature is the newly designed lounge area for informal talks and short meetings.

 

Team
Harald Hatschenberger
Thomas Neuber
Magdalena Haas

 

Photography
destilat/Harald Hatschenberger


Pin It on Pinterest

Share This